Creativity is contagious.
Pass it on.

Innovatie op welk gebied dan ook vraagt om patroondoorbrekend denken: een mix van inzicht, verbeelding, analyse en actie.

Met Foursight® wordt de voorkeur voor verschillende onderdelen van het patroon doorbrekend denkproces gemeten, en wordt duidelijk hoe de denkvoorkeuren invloed kunnen hebben op effectiviteit, relaties en resultaten. Aan de hand van deze FourSight® inzichten kunnen sterke eigenschappen en skills krachtiger ingezet worden en zwakke eigenschappen worden aangepakt.

FourSight Profiel Creatieve Denkstijlen

Verschillende kwaliteiten spelen een rol binnen de fasen van het creatieve proces. Kwaliteiten die vallen onder een viertal denkstijlen. Je leert ze alle vier kennen dankzij het werk van professor Gerard Puccio van het International Center for Studies in Creativity, State University of New York. Door van alle vier de stijlen (in samenwerking met collega’s) gebruik te maken, breng je innovatie en teamprestaties naar een nog hoger niveau.

Samen met Boswell Creative Coaching ga je op een creatieve manier (her-)ontdekken wie je echt bent of wilt zijn. Dit inzicht helpt om succesvol te zijn als persoon of organisatie. De FourSight® methodiek biedt een goede startpunt voor het coaching traject. De psychologische test geeft aan welke soorten denkvoorkeuren jij, je team of organisatie van nature gebruiken. Je leert ze alle vier kennen. Ben je een denker, ideeëngenerator, een ontwikkelaar of een doener? Je ziet waar je winst en energie uit kunt halen om succesvol te zijn.

Met een persoonlijk ontwikkelplan wordt van de huidige situatie naar de succesvolle situatie toegewerkt. Eenmaal bewust van het persoonlijke denkprofiel, kan er gerichter aandacht besteed worden aan de doelen waar het meeste resultaat mee behaald kan worden. Het actieplan heeft als doel het leren om eigen handelen te versterken of juist aan te passen voor meer en beter resultaat. Tevens leer je hoe je beter met anderen kunt samenwerken.
Tijdens de sessies krijg je praktische tips, oefeningen en thuisopdrachten die je dichter bij de doel(en) brengen. Gedurende het coaching traject wordt gebruik gemaakt van de ‘Coaching Monitor’ van de NOBCO om de kwaliteit, voortgang en rendement van je ontwikkeling bij te houden en te evalueren. Hoe lang een coaching traject precies duurt is afhankelijk van je doelstelling. Een ruwe inschatting van de duur wordt gemaakt tijdens het intake gesprek.

Team Profiel creatieve denkstijlen

Naast de mogelijkheid om een beeld te krijgen van hoe je zelf scoort op de vier denkstijlen zijn ook teamrapportages mogelijk. Hierdoor kun je beter vaststellen wat je team nodig heeft om het creatieve proces nog beter te doorlopen zodat gewenste resultaten worden behaald.

Ben je er klaar voor?
Om betere resultaten te halen en sterker vanuit je eigen energie te functioneren?
Laat Boswell Creative Coaching je dan de creatieve ‘boost’ geven die je nodig hebt om succesvol te zijn!
01.

What is FourSight®?

FourSight gives teams and organizations insight into each individual’s preferred way of clarifying, generating, developing, and implementing ideas. How? By asking a series of simple questions. Each has been carefully developed and thoroughly researched to provide a clear perspective of how you can innovate with others most effectively.

02.

De Coaching Monitor

  • Geeft inzicht in de kwaliteit, voortgang en rendement van een coaching traject;
  • Biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen;
  • Biedt 360-graden feedback en peer-evaluaties;
  • Levert een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.

Boswell als coach voor jezelf of je team?

Door de creatieve, praktische en oplossingsgerichte coaching aanpak van Boswell Creative Coaching zijn wij in staat om mensen en teams hun eigen kracht te laten ontdekken en leren om deze effectief in te zetten. De Boswell coaching-sessies zijn prikkelend, speels en verrassend. Boswell Creative Coaching brengt mensen over drempels heen en stimuleert hen om het beste uit zichzelf te halen.

Download hier een intake checklist.

Vul de checklist in en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Gratis Downloads!

Vul in het formulier je naam en email adres in om verder geleid te worden naar meer handige gratis downloads!

WIL JIJ OOK SLAGVAARDIGER EN DOELGERICHTER TE WERK GAAN? Let’s Talk!