Waarom Creatieve Coaching?

Meer uit jezelf, je team of organisatie halen?

Mensen zijn van nature geneigd te denken in oorzaak-gevolg: het lineair denken.
Deze denkwijze maakt mensen minder flexibel waar het gaat om het bereiken van vernieuwende en creatieve ideeën en resultaten op persoonlijk en professioneel gebied.

Om echt te leren omdenken, zullen vanzelfsprekende traditionele denkmodellen moeten worden losgelaten. Dan pas kom je écht verder!

Boswell Creative Coaching werkt met mensen of teams die ondersteuning willen in hun functie, projecten en persoonlijke ontwikkeling, om zo goed mogelijk te kunnen presteren en het maximale uit zichzelf en hun organisatie te halen.

Wat is creatieve coaching nou precies?

Wij definiëren creatieve coaching als het creatieve proces waarbij de mens wordt uitgedaagd en geïnspireerd om tot zijn of haar maximale persoonlijke en professionele potentieel te komen. Boswell Creative Coaching maakt gebruik van de FourSight® Methode, een vernieuwende, leuke en eenvoudige methode voor het verkrijgen van inzichten in je persoonlijkheid & skills en voor het verbeteren van creatief en innovatief denken.

MEET THE COACH

Hallo! Ik ben Carlien Boswell

Coach persoonlijke- en professionele ontwikkeling met ruim 4 jaar ervaring en een FourSight® facilitator-trainer. Ik help young professionals, teams en organisaties hun kwaliteiten en authenticiteit (h)erkennen om effectiever te kunnen zijn op de werkvloer en privé.

Mijn motto is: ‘Where focus goes, energy flows’ met andere woorden, waar jij je aandacht op richt, stroomt de energie naar toe. Wanneer ik deze energie in de ogen van mijn klanten terug zie, weet ik dat mijn coaching effectief is geweest!

Waar wil jij je op gaan focussen?

FourSight Voorbeeld Profiel
FourSight Info
FourSight Voorbeeld Profiel
FourSight Voorbeeld Groepsprofiel
FourSight Info
FourSight Voorbeeld Groepsprofiel

Gratis downloads!

Klik op de afbeeldingen hieronder om de gratis FourSight voorbeeldprofielen te downloaden.

Vul in het formulier je naam en email adres in om verder geleid te worden naar meer handige gratis downloads!

Creativity is to Think More Efficiently

Wil jij je tijd besteden aan zaken die er echt toe doen? Je persoonlijke effectiviteit ontwikkelen en vergroten door creatiever te denken?

Creativity is intelligence having fun!

Nog even geduld a.u.b.!

Ik ben op dit moment druk bezig met het schrijven van mijn blog posts.
Kom snel nog een keertje kijken voor verse posts!

WIL JIJ OOK SLAGVAARDIGER EN DOELGERICHTER TE WERK GAAN? Let’s Talk!

FourSight Certified Logo
coachingmonitor-badge-a1