Hallo! Ik ben

Carlien Boswell

COACH
  • PERSOONLIJKE &
  • PROFESSIONELE
  • ONTWIKKELING

“Moeder ik verveel me niet”, was het boekje dat ik van mijn moeder kreeg als kind om mijn creatieve energie te voeden. Ik gebruik nu de FourSight® psychologische test om de klant inzicht te geven welke creatieve energie-flow nodig is in hun werk en privé leven. Door de test kun je de focus leggen op het werk waar je echt energie van krijgt, plus inzichten in het type persoonlijkheid waarmee jij het meest effectief kunt samenwerken.

Mijn naam is Carlien Boswell. Ik ben een creatief mens en een doener van aard. Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen om te komen tot hun ‘beste authentieke ik’. Dit is naar mijn mening alleen mogelijk door met focus je kwaliteiten effectief en doelgericht in te zetten. Op een creatieve manier verandering teweeg brengen, lastige vraagstukken oplossen en doelen bereiken is mijn drijfveer!

“Door mijn creatieve, praktische en oplossingsgerichte coaching aanpak, ben ik in staat om mensen en teams in hun eigen kracht te zetten. De coaching-sessies zijn prikkelend, speels en verrassend. Dit helpt je over drempels heen en stimuleert om het beste uit jezelf te halen.”

– Carlien Boswell –

carlien boswell

Ben jij klaar om creativiteit in te zetten om je functioneren een ‘boost’ te geven?

Ik ben in 2001 afgestudeerd als SPH-er aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht. Deze opleiding paste goed bij mijn wens om op een creatieve manier jongeren te begeleiden. Als (ped)agogisch hulpverlener heb ik aan het begin van mijn carrière jongeren en volwassenen begeleid met hun woon- en leefsituatie. Ik werkte binnen de Stichting Jeugdhulp Maastricht en bij het Centraal Opvang Asielzoekers, Zuid Limburg.

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij gemeente Heerlen, afdeling Beheer en Onderhoud. Binnen ons team hebben we ook de FourSight® methodiek toegepast: het toepassen van creatieve denkwijzen om de creatieve energie in ons team weer los te weken, te laten stromen en om innovatiever om te kunnen gaan met regelgeving en burgerinitiatieven. Mijn werk bij de gemeente bestaat grotendeels uit het zoeken naar (materiële) oplossingen voor mensen, echter mijn hart ligt bij het helpen van mensen op persoonlijk en professioneel vlak. Om mijn coachingsvaardigheden te vergroten, ben ik in 2013 gestart met de opleiding Mensgericht Coachen aan de Academie voor Coaching en Counselling in Maastricht.

Sinds 2016 ben ik ook gecertificeerd FourSight® facilitator-trainer en heb ik mijn coachingspraktijk Boswell Creative Coaching opgestart. De coachingssessies zijn prikkelend, speels en verrassend. Als facilitator trainer begeleid ik het individu, een groep of organisatie middels het vier-stappenplan naar meer creativiteit en innovatie in werk en oplossingen om zo hun dilemma’s aan te pakken en doelen of dromen grijpbaar te maken!

Gratis Downloads!

Klik op de afbeeldingen hieronder om de gratis FourSight voorbeeldprofielen te downloaden.

Vul in het formulier je naam en email adres in om verder geleid te worden naar meer handige gratis downloads!

FourSight Voorbeeld Profiel
FourSight Info
FourSight Voorbeeld Profiel
FourSight Voorbeeld Groepsprofiel
FourSight Info
FourSight Voorbeeld Groepsprofiel
FourSight Certified Logo
coachingmonitor-badge-a1